Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Négy Évszak Termálüdülő - Csokonyavisonta
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Négy Évszak Termálüdülő
   


Családbarát wellnessüdülő, ahol a csapból is gyógyvíz folyik!

Bemutatkozás

A Négy Évszak Termálüdülő a dél-somogyi régióban fekvő Csokonyavisontán, a falu híres gyógyfürdője közvetlen szomszédságában helyezkedik el.  Az üdülő jellegzetessége, hogy az országban egyedülálló módon gyógyvízzel(!) ellátott apartmanokban mindenki a saját fürdőkádjában élvezheti a csokonyavisontai gyógyvíz a többi között mozgásszervi panaszokra gyakorolt kedvező hatását. Ebből következően egész évben várjuk pihenni, gyógyulni vágyó vendégeinket. A csokonyavisontai gyógyvizet összetételének köszönhetően az ország legjobb minőségű gyógyvizei között tartják számon.

 

Szolgáltatásaink

Üdülőházunk ízlésesen berendezett, légkondicionált 2, 4 és 6 személyes apartmanjaiban teljesen felszerelt konyha (hűtő, mikrosütő, kenyérpirító, vízforraló, villanysütő) található, de a szállás reggelivel, fél- illetve teljes panzióval is igénybe vehető.

A szállásdíj tartalmazza az üdülőben található finn és infraszauna, valamint gyógyvizes jacuzzi használatát, ingyenes belépőt a helyi gyógyfürdőbe, de külön szolgáltatásként reumatológiai kezelés, orvosi masszázs, biorezonancia és elektrolítikus méregtelenítő terápia is elérhető.

A biorezonanciás kezelés országos intézetekben is sikerrel használt terápiás eljárás, amelynek fájdalomcsillapító, ízületi kopás okozta panaszokat csökkentő, gerincfájdalmakra gyakorolt kedvező hatása vitathatatlan és szakmailag elismert.

Üdülési csekket korlátlanul elfogadunk, egészségpénztárakkal is szerződésben állunk. Az apartmanok üdülési joga igen kedvező áron megvásárolható, ez magánszemélyek mellett szervezetek számára is előnyös megoldást jelent, amely révén a szervezet kedvező üdülési lehetőséget nyújthat tagjai számára.

Csoportos üdülés esetén egyedi kedvezményt adunk, és segítséget nyújtunk a programszervezésben is. A környék számos kikapcsolódási lehetőségei között szerepel a többi között lovaskocsitúra, kerékpározás (kölcsönzés a helyszínen), horgászás, vidrapark, Drávamenti Nemzeti Park, barcsi ősborókás, drávai hajókirándulás, bárdudvarnoki üvegfújó és alkotóház megtekintése.

Színvonalas szolgáltatásaink árai versenyképesek, minderről honlapunkon (www.termaludulo.hu) részletesen is tájékozódhat, de bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre!

Honlap:
Négy Évszak Termálüdülő

E-mail:
info@termaludulo.hu

Cím:
7555 - Csokonyavisonta, Üdülősor 1.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
82/576036 ,
Mobil:
70-3137422,
Fax:
82/512739

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary