Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Bánkút - Fehér Sas Panzió - Répáshuta
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Bánkút - Fehér Sas Panzió
   


Panziónk, Bánkúton a bükki hegység, egyik igen gazdag növény és állatvilág területén fekszik, 2 km-re a lipicai ménes csikótelepétől (Csipkéskút, 12 km-re Lillafüredtől és 20 km-re a szalajka-völgyi Szilvásváradtól.

Panziónk zárt parkolóval és egyszerre 32 vendég elszállásolására alkalmas szobáival várja vendégeit. A 2, 3 és 4 ágyas szobáink fürdőszobával, WC-vel, italhűtővel és színes televízióval felszereltek.

Éttermünkben házias ízekkel, menü, a'la carte és kirándulóknak úticsomag-vásztékkal, bőséges adagokkal és szolid árakkal állunk rendelkezésére. Drinkbárunkban különféle italok, kávé és tea félék fogyaszthatóak. Két 40 fős különtermünket, társas összejövetelekre, tanfolyamok lebonyolítására ajánljuk.

Tavasztól őszig sportolási lehetőség a kerékpározás és kirándulás a Bánkúton keresztül vezető "Kék-úra" és "Vásárhelyi emléktúra" útvonalán, a téli időszakban a síelés -pályaszállás-, szánkózás, snowboard.

Honlap:
Bánkút - Fehér Sas Panzió

E-mail:

Cím:
3559 - Répáshuta, Akácos út. 2.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
46 390 371 ,
Mobil:
,
Fax:
46 390 371

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary