Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Hotel Karos Spa - Zalakaros
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Hotel Karos Spa
   


A megtalált édenkert...

Hotel Karos Spa ****superior édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros központjától. A ****superior besorolású szálloda a luxus, komfort és egyediség minden igényét kielégíti.

A 221 szoba felszereltsége és esztétikai megjelenése is híven tükrözi a ****superior által sugallt színvonalat és minőséget. Vendégeink a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő "Alma" Spa-Wellness Világban és a Spa Gyógy- és Egészségcentrumban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt. Szolgáltatásaink révén részesei lehetnek a wellness áldásos hatásainak. "A wellness több mint víz" - magában foglalja a lét testi, lelki és szellemi aspektusait. A "wellness" életmód szerves részét képezi a helyes táplálkozás, ami nem zárja ki a hagyományos ízek élvezetét. A magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel a Szálloda éttermében, a Cafe Bar-ban, a Pool-Vitamin Hajón, a és nyári napokon a grillkertben ismerkedhetnek meg. Az ide érkezők zavartalan és élményekben gazdag pihenéséhez a szálloda magasan képzett és vendégszerető személyzete is hozzájárul.

Honlap:
Hotel Karos Spa

E-mail:
sales@karos-spa.hu

Cím:
8749 - Zalakaros, Alma u. 1.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
93 542 500 ,
Mobil:
,
Fax:
93 542 501

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary