Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Biedermeier Restaurant - Budapest
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Biedermeier Restaurant
   
Gasztronómia korhű környezetben...

A belvárosban, egy mellékutcában meghúzódó éttermünket 1988 -ban nyitottuk meg "Barokk Étterem" elnevezéssel. Jellemzői voltak a barokk bútorok, a 18.századi receptek és Vivalditól Mozartig terjedő háttérzene. Az első 13 év alatt a „Barokk” jó hírre tett szert külföldön és idehaza egyaránt. Aztán egy nagyot gondolva, úgy határoztunk, hogy változtatunk és ugrunk az időben mintegy száz évet és megpróbáljuk a biedermeier kor éttermét megvalósítani. Megújulásunk tartalmilag és formailag is nagy kihívás volt.

Célunk a magasabb szintű étkezési kultúra, a kellemes környezet, a figyelmes kiszolgálás, melyekkel örömöt okozhatunk a hozzánk betérőknek. Az étteremünk alkalmas kisebb és nagyobb rendezvények, zártkörű fogadások, családi ünnepségek, üzleti vacsorák, termékbemutatók, sajtótájékoztatók lebonyolítására Ha felkeltettük érdeklődését szolgáltatásainkkal, és bővebb információt szeretne, kérjük keressen fel minket!

Szeretettel várunk mindenkit!

Honlap:
Biedermeier Restaurant

E-mail:
biedermeier@biedermeier-restaurant.hu

Cím:
1066 - Budapest, Mozsár utca. 12.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
+36 1 331 8942 ,
Mobil:
,
Fax:

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary