Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Kilátás a Szépasszonyvölgyre Apartman - Eger
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Kilátás a Szépasszonyvölgyre Apartman
   


Üdüljön a Szépasszonyvölgy közepén

A Szépasszonyvölgy közepén csendes, családias környezetben található a szálláshely, mely áll 1 db kétágyas szobából hozzátartozó fürdőszobával, és 1 db apartmanból. Az apartman 2 szobás, melyben szobánként 3-3 ágy van. Felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, fedett terasz étkező és pihenő résszel tartozik hozzá. A pihenőkert kilátással a Szépasszony-völgyre kerti bútorral, kerti sütővel, kis látványmedencével kitűnő lehetőséget ad a pihenésre, kikapcsolódásra. Parkolási lehetőség garázsban és zárt udvarban lehetséges. Nagyságát tekintve nagy családosok vagy baráti társaságok részére alkalmas.

Az apartman mellett lévő szőlőültetvényünkben termő saját borainkat kóstolhatják meg a Szépasszonyvölgy közepén található borozónkban, ahol bográcsolási, sütési lehetőség is van. Kellemes nyári estéken családdal, barátokkal a Szépasszony-völgy és a város kulturális ajánlatait, koncerteket, előadásokat lehet megtekinteni.

Eger a termálvizek, fesztiválok és a borok városa, számtalan történelmi látnivalóval, kulturális programmal, sportolási, túrázási, strandolási lehetőséggel. Kívánságára városunkról és környékéről színes ismertetőt, a nyári programokról dátum szerinti tájékoztatót adunk, ill. küldünk.

Várjuk kedves vendégeinket, látogassanak el hozzánk!

Honlap:


E-mail:
agnesbl@freemail.hu

Cím:
3300 - Eger, Almásy Pál u. 67.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
+36 (36) 320 683 , +36 (36) 416 886
Mobil:
+36 (20) 253 8232,
Fax:

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary