Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Apartman - Balmazújváros
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Apartman
   


Vendéglakás - Molnárné Marika

Üdülni, pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket egész évben hívom és várom Magyarországra, ezen belül Hajdú-Bihar megyébe, pontosabban Balmazújvárosra. A mi szeretett és imádott városunkba, melynek kedvességét a csendes, meghitt sajátossága adja. Városunk megközelíthető a 33. és 35-ös számú főútvonalakról. A város középpontjában IV. emeletes társasházi lakás I. emeletén berendezett és felszerelt konyha várja az önellátást kedvelő vendégeket. 4 + 2 fő részére teljes kényelmet és nyugalmat biztosít. A lakás 200-300 méteres körzetében minden megtalálható. Étterem, gyógyfürdő, múzeum, templom, rendőrség, posta, vasútállomás és különböző üzletek.

Azokat a kedves vendégeket, akik busszal vagy vonattal érkeznek, előzetes egyeztetés alapján a pályaudvarnál kocsival várom. A gyógyfürdő télen-nyáron nyitvatart. A lakásnál kiváló parkolási lehetőség van. Ha kínálatom elnyerte a tetszését, várom jelentkezését.

Honlap:
Apartman

E-mail:
balmazszallas@hu.inter.net

Cím:
4060 - Balmazújváros, Debreceni út 3-5. IV.lph / F/4.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
52 370640 ,
Mobil:
20 4936227,
Fax:

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary