Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Sasi Panzió és Cukrászda - Esztergom
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Sasi Panzió és Cukrászda
   
Panziónk Esztergom csendes részén található, a Bazilika alatt 100 méterrel. Panziónk 4 részre van felosztva. 4 külön álló apartmanból áll, amelyek közül 2 apartman 4 személyes, 1 apartman 5, egy pedig 6 személyes. Ez utóbbiban pezsgőfürdő áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok korszerűen vannak felszerelve, (mindegyikben színes TV, jól felszerelt konyha, zuhany vagy kádas fürdőszobák), a berendezések pedig mind újjak, hiszen panziónk 2005. augusztusban nyitott meg. A hosszabb távra ideérkezőknek pedig mosási lehetőség is van, amelyet egy az apartmanoktól különálló helységben tudunk biztosítani.

Szolgáltatásaink: Az udvarban 4 személyautónak beállási lehetőséget biztosítunk, ezen kívül, a reggeli is igény szerint megoldható. Plusz szolgáltatás még, hogy az épületet 3 helyen kamerák figyelik. Az apartmanházhoz kapcsolódó cukrászdában ingyenes Internet használat biztosított.

Az öt- és a hat személyes apartman áraink 2006-ban csökkennek.

Bővebb információért látogassson el honlapunkra.

Honlap:
Sasi Panzió és Cukrászda

E-mail:
saska.janos@freemail.hu

Cím:
2500 - Esztergom, Vécsey u. 1.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
,
Mobil:
30 525 4523,
Fax:

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary