Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/01/10374101/html/thermaltours_hu/Connections/datform.php on line 9
ThermalTours - Belcanto Étterem - Budapest
| Magyarország Fürdőhelyei | Térképes kereső | Kereső | Partnereink | Kapcsolat |

 

Belcanto Étterem
   


Különleges élmények...

Budapest szívében, az Operaház közvetlen szomszédságában található az az étterem, ami kétféle, különleges élményt kínál vendégeinek.

Az egyik a kulináris élmény. Az étteremben nagy gondossággal és szakértelemmel készítik el a magyar és nemzetközi konyhák remekeit. Minden kiemelés részrehajló, de feledhetetlen a libamájpástétom Tokaji Aszúval, a ropogós libacomb pászkaknédlivel, vagy a gesztenyepüré fagylalttal. A nemzetközi kínálatból ki kell emelni a bélszínből és bárányból készült ételeket.

A másik élményforrás a vacsora közben „felszolgált" műsor. Ebben a Kék Duna szalonzenekar kíséretében operaénekesek lépnek fel, s adnak elő opera, operett és evergreen slágereket. Az igazi attrakció a pincérek kórusa, amely rendszeresen énekel a felszolgálási szünetekben.

Az étterem közel százféle magyar bort kínál, természetesen a legjobb magyar borválasztékból. Égetett szeszekből megtalálható a magyar pálinkától, a legnevesebb francia konyakokig terjedő választék.

Az étterem esti, első kategóriás kínálatát 18-24 óra között nyújtja vendégeinek. Délben, 12-15 óra között, 50%-os kedvezményt ad teljes választékából. A hely kiválóan alkalmas rendezvényekre, esküvőkre, sajtótájékoztatókra. Igény esetén különtermünkben kisebb fogadások lebonyolítását is vállaljuk.

Nyitva tartás:
minden nap 12-15 és 18-02 óra között.

Mindenkit szeretettel várunk!

Honlap:
Belcanto Étterem

E-mail:
restaurant@belcanto.hu

Cím:
1061 - Budapest, Dalszínház u. 8.
KIRAKATT - Térkép - Útvonaltervező

Telefon:
+36 1 269 2786 ,
Mobil:
,
Fax:
+36 1 311 9547

   
   
Médiaajánlatunk
C 2005 Datform Kft. - ThermalTours Hungary